EdgeWise

Staal modelleren vanuit scandata kan een vervelende klus zijn, Huidige software is langzaam en vaak onnauwkeurig, wat kan leiden tot gemiste deadlines en oplopende kosten.
Edgewise Structure veranderd dat door geavanceerde algoritmes en geautomatiseerde modelleringstechnologie toe te passen om accurate modellen te genereren van staal, beton en hout.

 
Creeer structurele delen naar correcte specificaties zonder puntenwolk clipping of opschonen


Of het nou om het modelleren van balken of hoekstukken, EdgeWise Structure algoritmes zijn afgestemd om het correcte bouwdeel te verkrijgen met enkele klikken.
Een uitgebreide bibliotheek van stalen onderdelen en patroonherkenning in de software zorgen voor een preciese wiskundige best-fit op de puntenwolk zonder eentonige bewerking van punten.Accurate structurele bepalen, zelfs van vuurvast staal

 
Zelfs als een structureel deel van het project brandvast is kan EdgeWise snel en accuraat het kale deel modelleren.
De geavanceerde modellerings methodiek maakt het mogelijk om efficient een deel te modelleren en te plaatsen ondanks zware brandbescherming.


Volle intergratie met Revit en CAD vernellen het werkproces 


De wetenschappers bij ClearEdge werken nauw samen met het Autodesk team om volle integratie met Revit te kunnen garanderen,
dit betekent dat structurele delen die gemodelleerd zijn in EdgeWise direct geimporteerd kunnen worden in Revit als structurele familie objecten.
Deze directe verbinding houd in dat familie type, specificaties, asrichting en lengte overgedragen worden wanneer het model in Revit geintroduceerd word.
EdgeWise exporteerd ook naar AutoCAD, Microstation en andere CAD software.


Uitgebreide catalogus met structurele componenten creëert een accuraat intelligent model


De structuur bibliotheek in EdgeWIse Structure heeft duizenden structurele componenten binnen een groot aantal populaire standaarden.
Na de keuze voor een catalogus zal Edgewise de puntenwolk analyseren, het correct gespecifieerde structurele onderdeel plaatsen en vastleggen in de Smartsheet onderdelen lijst.

Onvergelijkbare model nauwkeurigheid

De gereedschappen voor kwaliteitsgarantie in EdgeWise maken het mogelijk om de nauwkeurigheid van elk gegeneerde pijp de verifiieren, zo past het model precies op de bebouwde condities.
Slecht passende pijpen kunnen gemakkelijk in grootte aangepast worden en op punten geplaatst. Dit geeft preciese controle of de nauwkeurigheid van het model.
EdgeWise modellen zijn zelfs nauwkeuriger dan handgemaakt modelleren omdat de kans op menselijke fouten sterk gereduceerrd wordt.

Reduceer modeleertijd met tot wel 70%

 
De automatische vorm creatie technologie in Edgewise kan pijpen automatisch genereren wat handmatig modeleren overbodig maakt. Alle geautomatiseere gereedschap binnen EdgeWise kan benodigde tijd tot eindproduct sterk reduceren in verhouding tot handmatig modeleren.
Gebruikers zien tot wel 70 procent besparing in tijd met Edgewise, wat een besparing van duizenden euro's kan betekenen op een groot project.
Voor de meeste gebruikers verdiend EdgeWise zich terug binnen enkele projecten.

Acuraat tot in de milimeters

De kwaliteitsgarantie in EdgeWise geeft een accurate passing van cilinders naar een puntenwolk, wat volledig vertrouwen en controle over de nauwkeurigheid van het model geeft. Met EdgeWise kan je zeker zijn dat in een project gespecificeerde toleranties behaald worden.