Verity

Vind constructie fouten voordat het dure problem worden

Het is geschat dat 5 tot 12 procent van een contructieproject word besteed aan fouten en dubbel werk.
Verity verlaagt de financiele aanslag, wat resulteert in verminderd risico, meer winstgevende constructieprojecten, hogere nauwkeurigheid en minder schema vertragingen.
Verity vergelijkt puntenwolken tegenover ontwerp en fabricatiemodellen, wat het mogelijk maakt om 100 procent van uw werk te controleren in dezelfde tijd als het kost om 5 procent op specifieke plekken te controleren.
De Software helpt u met het vinden van constructiefouten voordat deze dure problemen worden.

Begrijp het werk wat is gedaan

Verity geeft onvergelijkbare inzicht en controle over uw constructieproject door te analyseren en te vergelijken tussen wat er daadwerkelijk is gebouwd en het ontworpen model, hiermee kan bepaald worden welke elementen al geinstalleerd zijn en het markeren van werk wat buiten tolerantie valt.

Controleer 100 procent van uw werk in dezelfde tijd als het kost om 5 procent op specifieke plekken te controleren

Gemiddeld word door vakmensen in het veld met een meetlint 5 tot 10 procent van het werk gecontroleerd, dit is een compleet inadequate manier van werken voor hedendaagse complexe projecten en leid bijna gegarandeerd naar botsingen later in het project, schema vertragingen en buiten het gestelde budget vallen. Met Varity en een laserscanner word het mogelijk om 100% van uw werk te controleren binnen dezelfde tijd. Verity geeft u een compleet raport van werkzaamheden, wanneer iets geinstalleerd is en of het naar specificaties gedaan is.

Reduceer dure correcties door variaties in structuren


Verity analyseert gebouwde elementen inclusief structurele onderdelen, MEP, beton, gaten, muren en meer. Elementen in het ontwerpmodel worden gecontroleerd om installatie status te bepalen en de nauwkeurigheid hiervan.
Werk wat buiten tolerantie valt kan gemarkeerd worden, opmerkingen kunnen toegevoegd worden waarna het verstuurd kan worden als HTML of PDF rapport.

conflict detectie als ingebouwde functie in Navisworks met gebruik van Verity data

Verity Variatie data kan geexporteerd worden naar Navisworks om confict detectie uit te voeren op gebouwde elementen, wat de kans op latere correcties en vertragingen verminderd. Het Navisworks bestand kan samen met een gratis Verity viewer verstuurd worden amen met de bijbehordende punten, annotaties en critieke variatie data.


Communiceer bevindingen naar alle belanghebbenden 

Verity heeft een robuste raporterings generator welke duidelijk data welke buiten tolerantie is communiceerd,samen met screenshots, annotaties, hittemappen en nog veel meer.Raporten kunnen geproduceerd worden in PDF en HTML formaat. De software is volledig geintregeerd met Naviswork voor additionele analyse en documentatie.


Lever accurate modellen en tekeningen van het gebouwde project

In veel situaties is een definitieve acurrate BIM nodig bij overdraging. Verity bied meerdere belangrijke functies om een accurate als gerealiseerd model te leveren met minimale toegevoegde moeite. Puntenwolk data van elk buiten tolerantie element kan gexporteerd worden naar het juiste ontwerp platform, wat het mogelijk maakt om het ontwerp aan te passen.