Design X software

✔ 3D CAD-bestand
✔ Perfect nagemaakt
✔ Professioneel support

M&H 3D Reverse biedt ondersteuning voor de reverse engineering-software Geomagic Design X. Deze software is in staat om 3D-scangegevensverwerking te combineren met op geschiedenis gebaseerde CAD. Dit heeft als resultaat dat u bewerkbare modellen kunt maken. Deze Design X software is de snelste weg van 3D-scans naar uw CAD-software. 

Direct contact opnemen

Wat zijn de voordelen van de Design X software?

Het gebruiken van de Design X software kan u meerdere voordelen bieden. Ten eerste is de Geomagic Design X krachtig en flexibel. De software is speciaal gebouwd om 3D-scandata te converteren naar CAD-modellen. Door deze krachtige software bent u in staat om nauwkeurige ontwerpen te maken die klaar zijn voor productie. Doordat u met deze software snel en efficiënt te werk kunt gaan, zal u hier ook veel tijd mee besparen. Bovendien heeft deze software als voordeel dat het uw CAD-omgeving kan verbeteren en dat u dus binnen no time bewerkbare modellen kunt maken. Al met al dus genoeg redenen om deze software voor uw werkzaamheden te overwegen. Ervaart u problemen met de software? Dan kunt u ons altijd bereiken voor de nodige support.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Naast de hierboven genoemde voordelen, is het natuurlijk van belang om te weten wat de software precies voor uw bedrijf en werkzaamheden kan betekenen. M&H 3D Reverse vertelt u hier graag meer over. Als u vragen heeft over de Geomagic Design X beantwoorden wij deze graag. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar +31 35 303 3500. Heeft u interesse in het gebruik van de Design X software? Ons gespecialiseerde team biedt online software trainingen aan om u alle ins en outs te vertellen over het gebruiken van deze software. Deze trainingen zijn volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Als u hier interesse in heeft, vraag dan vooral een training bij ons aan.

Anderen bekeken ook: Home | Product digitalisatie | Aanpassen ontwerp