Kubit Software

Archeologie, monumentenzorg, geveltekeningen, facilitair management, Interieur design en object inventarisatie.

Van de echte wereld naar CAD!


Kubit GmbH ontwikkelt sinds 1999 software die het analyseren en metingen van werkelijke situaties direct in AutoCAD verwerkt.
Kubit Software kan verschillende data formats verwerken en zelfs op locatie AutoCAD tekeningen genereren. Bestaande onjuiste AutoCAD tekeningen automatisch omzetten naar nieuwe tekeningen. Foto's of puntwolken van laserscanners kunnen in AutoCAD ingelezen worden.
Kubit Software is eenvoudig in gebruik en leveranciers onafhankelijk toe te passen. De meetgegevens van vrijwel alle meetinstrumenten worden ondersteund.
Kubit Software is onafhankelijk van het gebruik van apparatuur,  Kubit cliënten kunnen hun eigen bestaande hardware gebruiken of zo nodig naar eigen inzicht aanschaffen.

Toepassingen van kubit software omvatten:

  • Klassieke landmeetkunde
  • Architectuur en geveltekeningen
  • Plant Management
  • Archeologie en monumentenzorg
  • Facilitair management
  • Engineering en bouw van installaties
  • Interieur design.

Naast softwareleveranties biedt kubit ook complete oplossingen en trainingen, welke zijn afgestemd op de behoeften van de cliënt.

TachyCaD

TachyCaD

TachyCAD van Kubit is een unieke oplossing waarmee iedereen, beginner of expert, efficiënt en nauwkeurig bestaande situaties kan vastleggen op locatie en deze direct kan verlaten met een in AutoCAD gegenereerde tekening. 

DistToPlan

DistToPlan

Betrouwbare AutoCAD tekeningen maken van de bestaande objecten met een Disto, vormen de basis voor de planning, de bouw en een succesvol facilitair management.
DistToPlan is een professioneel hulpmiddel voor gestructureerde en efficiënte meting van bestaande objecten.

PhoToPlan

PhoToPlan

PhoToPlan is bekende software om digitale foto’s van objecten in AutoCAD en AutoCAD LT te corrigeren. Het resultaat van de correctie is zijn veelzijdig bruikbare foto’s met geometrisch correcte maten in CAD, waarop eenvoudig maten en vlakken kunnen worden uitgemeten. Het beeld van de foto kan direct als onderliggend vlak voor het overtrekken in een CAD-tekening dienen.

PointSense familie

De PointSense Family biedt verschillende hulpmiddelen voor het beheer en de verwerking van de laserscan data binnen AutoCAD en ondersteunt het de import van bijna alle momenteel beschikbare 3D laserscan dataformaten in AutoCAD. Gemeenschappelijk voor alle programma's is het gemakkelijke en snelle beheer van volumineuze puntenwolken in AutoCAD.

Intuïtieve instrumenten afgestemd op de behoeften van de gebruiker maken een snelle, veilige en nauwkeurige modellering en analyse van 3D laser scangegevens, CAD tekeningen, 3D-modellen en planning mogelijk.

VirtuSurv - Revit AutoDesk

VirtuSurv is de stand-alone-software van Kubit om laserscan-data te verwerken. Het ondersteunt talrijke scan-data-formaten en beschikt over interfaces voor CAD- en Windows-programma’s. Het maakt het gebruik van laserscans voor iedereen mogelijk.

VirtuSurv

VirtuSurv is de stand-alone-software van Kubit om laserscan-data te verwerken. Het ondersteunt talrijke  scandata formaten en beschikt over diverse interfaces voor  CAD- en Windows-programma’s. Het maakt het gebruik van laserscans en data voor iedereen mogelijk.

MonuMap

MonuMap is Kubit software voor het documenteren, in kaart brengen of het beoordelen van de huidige toestand bestaande gebouwen en of objecten.

Hylas FM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam interdum libero in augue porta ut hendrerit nisl condimentum. Quisque quam ligula, euismod mattis placerat in, convallis eget augue. Integer blandit elementum felis sed imperdiet. Duis eu tortor nunc. Sed mattis magna a orci aliquam interdum. Morbi sed massa et lacus rhoncus convallis nec vel tortor. Nulla vitae risus risus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.